Leuke activiteiten én lekker eten!

Staat het jaarlijkse teamuitje weer voor de deur? De kerst – of nieuwjaarsborrel? Het is elke keer weer een leuke uitdaging om deze zo origineel mogelijk in te vullen. Dat je bij ons lekker kunt eten en drinken in een gezellige sfeer, met zowel hoge als lage zitjes, ronde tafels en een lekkere zithoek is een feit.

In het voorjaar of de zomer is het bijzonder leuk om te genieten van alle heerlijke gerechten van onze speciale barbecue en buitenkeuken, geserveerd op het zij-terras dat exclusief gereserveerd kan worden.

Daarnaast werken wij samen met leuke bedrijven in de omgeving van Losser en De Lutte waardoor we een scala aan allerlei hele actieve en iets mindere sportieve activiteiten kunnen aanbieden om jouw teamuitje tot een geweldige dag of middag te maken. Denk bijvoorbeeld aan een shootingadventure, een scootertocht of kanovaren. Ook een workshop Paint & Wine is niet alleen heel erg leuk om te doen, je neemt ook nog eens je eigen schilderij mee na 2,5 uur schilderen. Of je schildert samen 1 grote creatie voor aan de muur op kantoor, dat kan ook!

Wij denken graag met je mee om van je teamuitje een gezellige middag of avond te maken met je collega’s.