Vergaderen in het groen!

Vergaderen in ons restaurant Dijk59, gelegen in de prachtige groene omgeving tussen Losser en De Lutte, betekent geen afleiding van allerlei drukte om je heen, maar vooral rust. De groene omgeving en het prachtig uitzicht op de visvijvers achter ons restaurant scheppen een prettige sfeer voor een vergadering, een heisessie, een teambuildingsdag of andere zakelijke afspraken. Aan de voorkant strekken groene weilanden zich uit en de parkeerplaats biedt voldoende ruimte voor alle genodigden. Het vergaderarrangement is qua eten en drinken volledig op maat in te richten.

Tussen een lange dag vergaderen of de heisessie even de benen strekken? In de nabije omgeving van ons restaurant bevinden zich tal van wandelroutes. Ook is het mogelijk deze dag te combineren met een GPS wandelspeurtocht of een andere (avontuurlijke) outdoor activiteit.

Of je nu kort of lang wilt vergaderen, een teambijeenkomst wilt organiseren of een heisessie om samen geïnspireerd daarna de mouwen weer op te kunnen stropen, wij helpen je met een vergaderarrangementen op maat.