Met veel plezier zijn wij, Lucién en Leoni, eigenaar van restaurant DIJK59, voorheen Denekamperdijk 59, gelegen tussen Losser en De Lutte.
Ons horeca avontuur begonnen wij ooit met “Saksenstal Gerrit” in het grensdorp Overdinkel. Een uitslaande brand legde ons familiebedrijf in 2012 echter in één dag plat. Herbouw bleek niet mogelijk, maar stoppen was ook geen optie. We vinden dit vak gewoonweg te leuk!

Vele locatiebezoeken en gesprekken later kochten we eind 2014 restaurant & buitenplaats Denekamperdijk 59. Een plek waar wij samen met ons team weer die gezelligheid en fijne sfeer neerzetten die gasten van ons kennen, nu op een fraaie locatie middenin het groen, tussen Losser en De Lutte.

Met de prachtige, in 2015 gerealiseerde speeltuin, een prima plek waar kinderen zich ook goed vermaken. Maar ook voor stellen, bezoekers zonder kinderen, families en vriendengroepen is het hier goed toeven en geniet je met elkaar van met zorg klaargemaakte en smakelijke gerechten in het in 2019 verbouwde restaurant. Je kunt bij ons terecht voor een kop koffie met iets lekkers, een heerlijke lunch, borrel of diner.

De diverse terrassen lenen zich in het voorjaar en de zomer uitstekend voor een besloten familiedag of personeelsfeest. Ook binnen heeft het restaurant een aparte sfeervolle ruimte voor feestjes, bruiloften, jubilea, verjaardagen en andere feestelijkheden.

We werken samen met diverse bedrijven in onze omgeving. Na je bruiloft of feestavond, weten wij de leukste adresjes hier in de buurt om te blijven slapen. Wil je tijdens je personeelsfeest of familiedag misschien meer dan alleen gezellig eten, dan kennen wij de weg naar verschillende leuke en stoere activiteiten hier in de buurt, zoals kanovaren, ballonvaren en boogschieten. Ook hebben wij creatieve arrangementen in huis zoals Painting & Wine.

Ons motto? Samen uit & plezier maken. Genieten van een gezellige ambiance en lekker eten. Maatwerk als het gaat om jouw (verjaardags)feest, trouwerij, familiedag of teamuitje. Dat is DIJK59.

Wij denken graag met je mee! Bel ons vrijblijvend of kom een kop koffie drinken. Dan kijken we samen hoe we van jouw feestelijke moment een onvergetelijke ervaring maken.

Tot snel bij restaurant Dijk59!

Lucien & Leonie Game