Zeg Ja tegen een geweldige trouwdag!

Ja zeggen doe je niet alleen tegen elkaar. Dat is uiteraard wel de belangrijkste ja tijdens je bruiloft. Ja zeggen doe je ook tegen de trouwjurk die je  kiest, de taart die je proeft en natuurlijk ook tegen de locatie die je kiest. Belangrijk dus, om daar een goed gevoel bij te krijgen. En een locatie te vinden, waar er met je meegedacht wordt om jullie dag tot een geweldige fijne herinnering te maken, waar je met plezier op terugkijkt.

Hebben jullie plannen om te trouwen? Dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie in ons restaurant. Een onvergetelijke dag begint bij elkaar een beetje leren kennen. Samen praten om erachter te komen waar jullie blij van worden en welke gedachten jullie hebben voor jullie trouwdag. Aangevuld met onze ervaringen en ideeën rolt daar altijd weer een geweldige mooie persoonlijke invulling van een bruiloft uit.

De een kiest ervoor om de nadruk te leggen op een gezellige borrel met aansluitend een uitgebreid a la carte diner, geserveerd aan feestelijk ingedekte tafels. De ander gaat voor een knallend avondfeest met muziek en een dansvloer. Of je nu kiest voor een intiem feestje of een grote party, wij informeren je graag over de mogelijkheden.