Sinds begin 2019 is restaurant Dijk59 het Toeristisch Info Punt Honinglo.

In de omgeving van het restaurant, tussen Losser en de Lutte, zijn er tal van activiteiten te doen en te vinden. Wandelaars en fietsers kunnen hun hart ophalen tijdens prachtige tochten door het mooie Twentse coulissenlandschap.

Een bekende tocht voor de wandelaars is natuurlijk het Marskramerpad. Op de fiets voert de Hellehond fietsroute je langst de mooiste dorpjes en door prachtige natuur. Leuke uitjes voor kinderen zijn er ook volop zoals GPS speurtochten en schatgraven. En wie Losser zegt, wil natuurlijk net zoals de handelaars in vroegere dagen, de smokkeltoer ervaren. Wij vertellen je er graag over vanuit onze locatie aan de Denekamperdijk 59, sinds 2019 een officieel Toeristisch Info Punt. Voor alle activiteiten en agenda kijk je op de website van de Tourist Info De Lutte-Losser

Honinglo is ook een startpunt (B34). Ten zuiden van het startpunt Honinglo liggen de startpunten BardelLosser en Erve Kraesgenberg, in het westen Duivelshof en De Snippert, in het oosten Gildehaus en De Poppe en Lutterzand in het noorden.